Persoane interesate

duminică, 4 decembrie 2011

Un giveaway mai ...altfel

Astăzi am pregătit un giveaway mai … altfel, cartea fiind un împrumut și nu un câștig. Vă rog să citiți condițiile și să participați  doar dacă sunteți de acord cu ele.
Am citit romanul lui Guillaume Musso, Fata de hârtie (review aici) și aș vrea să dau această carte cuiva care dorește s-o citească cu condiția s-o dea apoi mai departe.
În roman la un moment dat este explicat conceptul de bookcrossing – un fel de „Lăsați cărțile să circule!” pentru a fi citite de alte persoane care, la rândul lor, le vor elibera.
Pentru a participa la acest giveaway:
-  urmariți blogul prin GFC
-  postați în sidebar poza cărții cu textul Particip la bookcrossing
-  postați un comentariu cu numele de GFC și link-ul blogului

De data aceasta nu accept decât bloggeri (indifent de platforma pe care publică) pentru că încerc să creez un fel de bookcrossing pe bloguri. Cartea va circula de la un cititor la altul cu acest mesaj de 'carte liberă'.
Cei care doresc să răspândească vestea pe facebook sunt liberi să o facă, dar nu voi lua în considerare decât o singură intrare (GFC+ link blog).
Sper să se înscrie persoanele care chiar doresc să citească această carte și acceptă acest joc. Dacă sunt cititori care au citit deja cartea puteți posta despre acest giveaway, așa din bunătatea inimii, pentru a da posibilitatea cititorilor lor să participe.
Înscrierile se încheie duminica viitoare, 11 decembrie  ora 23:59.
Sper să vă placă ideea și să inscrieți în număr cât mai mare.

Închei cu un citat care justifică această inițiativă: „O carte nu prinde contur decât prin lectură. Cititorul este cel care îi dă viață, compunând imagini care vor crea lumea imaginară în care evoluează personajele. … [Cartea] aparține cititorului care preia ștafeta, însușindu-și personajele și făcându-le să trăiască în mintea lui.”

Later edit: nu stiu de ce nu pot sa postez comentarii - nici la mine pe blog nici pe alte bloguri si se pare ca si altii au aceeasi problema. Am primit inscrierea Mirunei pe mail. Daca intampinati aceeasi problema, va rog folositi widget-ul CONTACT si ajunge inscrierea la mine pe mail, iar eu promit sa fac o postare cu lista de inscrisi, exact in forma in care vin mesajele. Imi cer scuze, nu stiu ce are blogger, nici daca e din vina mea. sper sa-i treaca supararea :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu