Persoane interesate

luni, 30 ianuarie 2012

Giveaway time - Happy OnLine Day!

Se apropie două sărbători ale iubirii – Valentine’s Day și Dragobetele și în spiritul acestor ocazii deosebite de a face cadouri persoanelor dragi nouă, vin alături de Ioana de la Apollo Mod Distribution să vă spun "Happy OnLine Day" (nu e declarată oficial, dar produsele sunt pentru îngrijire zilnică, deci poate fi sărbătorită în fiecare zi :)
Gama OnLine contine produse pentru o ingrijire completa, cu texturi si arome incantatoare: sapun lichid, spuma si sare de baie, gel intim, sapun lichid de bucatarie, crema de maini. Pentru cei mici OnLine a conceput produse cu formula speciala pentru pielea sensibila: sampon si sapun lichid.

Câteva cuvinte din partea sponsorului pentru a va prezenta ultimele 2 produse apărute din gama OnLine.

ON LiNE  te alinta cu doua noi arome: sapun lichid cu liliac si sapun lichid cu masline

Mainile noastre dezvaluie foarte multe despre noi, despre activitatile cotidiene, despre sanatate, varsta...  Totodata, mainile pot avea un rol important in relatiile cu oamenii, fie ca vorbim despre o simpla strangere de mana la inceputul unei intalniri de afaceri, de incurajare a unui prieten sau de tinutul de mana al unui copil. Ingrijirea atenta a mainilor este esentiala, mai ales in sezonul rece, cand frigul si schimbarile de temperatura pot duce la neplacuta asprime a mainilor si la crapaturi. 
ON LiNE, liderul pe piata poloneza de sapun lichid, aduce doua noi sapunuri lichide: cu liliac si cu masline. Ingrijirea mainilor va deveni astfel mai placuta si mai eficienta.
Sapunul lichid ON LiNE  curata, hidrateaza si improspateaza mainile datorita parfumului discret.
Mainile noastre vor fi pregatite de sezonul rece datorita factorilor de hidratare naturala(FHN) continuti, ce asigura hidratarea si protectia impotriva factorilor nocivi, cum ar fi frigul sau poluarea. Formula cremoasă, cu un pH neutru, contribuie de asemenea la protejarea mâinilor, păstrându-le sănătatea şi frumuseţea.
Pe langa aromele de liliac si masline, produsul se regaseste in urmatoarele variante de arome: Lapte si Miere, Lacramioare, Castravete, Tei, Magnolie, Lavanda, Fruit Line Zmeura, Piersica, Mar Verde.          
Produsul este disponibil in hypermarkerturi si supermarkerturi.           
Pret raft 9.50 ron/ 500 ml

Dacă doriți să oferiți persoanei iubite măcar o oră pe malul mării, puteți să o faceți în propria baie, fără să rămâneți înzăpeziți, cu Spuma sau sarea de baie OnLine marin; sau poate doriți o călătorie senzorială în “țara unde curge lapte și miere” – aveți la dispoziție spuma sau sarea de baie milk&honey; sau puteți să-i oferiți primăvara cu parfumul ei de liliac sau lăcrămioare, un buchet de 500 ml, suficient pentru întreaga familie; doriți să păstrați uleiul de măsline pentru gătit - folosiți săpunul lichid cu măsline pentru curățarea și hidratarea mâinilor; toate aceste arome și multe altele le găsiți în produsele OnLine la prețuri accesibile.

Surpriza noastră constă în 2 seturi de produse OnLine, fiecare alcătuit din Spuma de baie marin, Sare de baie lapte&miere si Sapun lichid cu măsline.

Condiția principală:
-          să fiți fani OnLine

Apoi:
-          urmăriți blogul în mod public (GFC) - găsiți căsuța în partea de sus a blogului
-          să răspândiți vestea - fie printr-o postare separată, cu poza premiului și link către această postare, fie pe pagina voastră de facebook (share public). Dacă îndepliniți ambele cerințe (postare+share) aveți 2 intrări.
-          dacă vă face plăcere și doriți să fiți la curent cu ce se mai întâmplă pe blog, dați un like și la pagina de FB a blogului, Blue Roses (găsiți căsuța aferentă în sidebar, dreapta) (nu constituie intrare suplimentară J

Comentariul va avea forma (ștergeți parantezele cu explicații dacă folosiți modelul):
1. FB (numele cu care ati dat like paginii OnLine și, opțional, Blue Roses):
2. GFC:
3. Postare:
4. Share (public):

Pentru a nu exista neclarități sau reclamații ulterioare:
1 intrare validă = 1 like (OnLine) + GFC + postare/share
Numele vostru poate apărea pe listă de 2 ori dacă scrieți postare pe blogul vostru și dați share public pe pagina de FB.
Dacă optați pentru înscriere simplă, de exemplu, cu share pe facebook și nu este public/nu pot să-l deschid sau ștergeți postarea – nu veți apărea pe listă. Fiți atenți să nu fiți descalificați pentru o mică neatenție.

Înscrierile se fac până pe 10 februarie, ora 23:59.

Pe 11 februarie, voi face o postare separată cu lista celor înscriși și cei 2 câștigători stabiliți utilizând List Randomizer. Va fi un anunț și pe fanpage, binențeles.
Câștigătorii vor avea la dispoziție 48 de ore să-mi trimită datele folosind formularul de Contact; premiul va fi trimis prin curier de către sponsor.
Sper să vă placă acest giveaway și să vă înscrieți în număr cât mai mare.

P.S. Eu am primit un astfel de set, găsiți review-ul aici

* Pozele sunt 'construite' de mine utilizând materialele sponsorului, mai puțin inimioara de inspirație google :)

Later edit: va rog sa nu folositi mai multe conturi de FB/GFC pentru a va inscrie la concursurile de pe acest blog; la final voi verifica IP-ul de la care sunt trimise mesajele, disqus e un instrument foarte util.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu