Persoane interesate

joi, 16 februarie 2012

Himalaya Herbals

Himalaya Herbals - produse cosmetice si de ingrijire zilnice cu ingrediente naturale
Apollo Mod Distribution - sponsorul care ne-a oferit seturile pentru giveaway-ul care s-a incheiat saptamana aceasta - are in portofoliu o gama de produse cosmetice de ingrijire zilnice cu ingrediente naturale - Himalaya Herbals, gama din care am avut si eu cateva produse: balsamul de buze cu extract de morcov (like it :), iar sora mea a folosit sapunul solid cu migdale si pasta de dinti - feedback pozitiv si aici.

Himalaya Herbals este o gama de produse ce contin extracte naturale, crescute organic, fara pesticide. Pentru că cele mai multe din secretele frumuseţii vin din negura timpurilor, deoarece au la origine natura şi seva ei binefăcătoare, Himalaya a îmbinat propriile cercetări ştiinţifice cu principiile Ayurvedice pentru a obţine o gama de produse naturale şi eficiente, care sa raspunda tuturor nevoilor. Asfel gama cuprinde: produse pentru igiena personala, ingrijirea tenului, ingrijirea parului, etc.

Himalaya Herbals iti ofera produse cu extracte naturale pentru o igiena personala eficienta: sapunurile cu extracte de plante pentru o piele curata si improspatata, pasta de dinti cu neem si rodie pentru o igiena orala eficienta, balsamul de buze cu ulei din seminte de morcov si germeni de grau pentru hidratarea buzelor, crema hidratanta cu Aloe si Ginseng Indian pentru o piele catifelata, crema pentru picioare pentru calcaie fine, crema antiseptica imbogatita cu Aloe Vera si Zinc pentru tratarea diverselor taieturi, rani sau eruptii minore.
Himalaya Herbals iti ofera solutia naturala pentru ingrijirea tenului cu probleme : gelul de curatare cu extract de neem ce indeparteaza impuritatile si previne aparitia iritatiilor si masca cu extract de Neem si sofran indiancare reimprospateaza si tonifica pielea, regland excesul de sebum. Neemul are proprietăţi medicinale fiind antifungic si antibacterian, cu reale rezultate in prevenirea si vindecarea acneei.


Gama Himalaya Herbals contine produse pentru o ingrijire completa a tenului: lotiuni pentru tonifiere cu efect de reimprospatare a tenului avand actiune antiseptica si antibacteriana; lotiuni de fata cu germeni de grau, Aloe Vera si Roiba Indiana ce asigura nivelul optim de nutrienti si de hidratare a tenului. De asemenea, mastile de fata Himalaya Herbals indeparteaza impuritatile, celulele moarte si confera luminozitate pielii. Alege o masca cu argila, cu fructe sau cu migdale si castraveti iar tenul tau va ramane curat si stralucitor.
Himalaya Herbals iti ofera o gama variata de produse special concepute pentru ingrijirea specifica fiecarui tip de par. Sampoanele nutritive sunt create pentru a acoperi toate nevoile: sampon pentru uz zilnic, pentru catifelare si stralucire, pentru reparare si regenerare, volum si elasticitate, hidratare intensa, antimatreata, pentru par vopsit. Balsamurile nutritive contin proteine ce hranesc firul si ii redau stralucirea. Sampoanele si balsamurile Himalaya Herbals au la baza extracte naturale cu efecte benefice pentru ingrijirea parului: floarea soarelui, migdale, trandafir chinezesc, coada soricelului, germeni de grau sau Agrise Indiene , Arbore de Ceai, Aloe, seminte de struguri.

De ce va prezint toate aceste informatii? Pentru ca sponsorul va ofera o noua surpriza - 2 seturi cu cate 3 produse din gama Himalaya Herbals: Crema hidratanta, Pasta de dinti si Sapun solid, produse de ingrijire zilnica cu ingrediente naturale despre care va voi oferi mai multe amanunte dupa ce le voi testa si eu.
Giveaway-ul va avea loc pe pagina de facebook a blogului - stati pe aproape! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu