Persoane interesate

marți, 26 iunie 2012

Titania - ai grija pe picioarele tale!


Titania este cel mai mare producator din Europa de produse pentru ingrijirea picioarelor, a unghiilor, si a corpului, care a inceput acum 60 de ani cu o fabrica de piatra ponce si s-a dezvoltat cu game proprii pentru ingrijirea picioarelor, unghiilor si parului. Cel mai cunoscut produs este piatra ponce, dar marca Titania include si creme, spray-uri, pile, unghiere, foarfece etc. adica tot ce ai nevoie pentru a-ti ingriji picioarele asa cum se cuvine. 
"Made in Germany" este echivalentul calitatii garantate!
Produse pentru ingrijirea picioarelor:
l      Accesorii: piatra ponce, razuitor calcaie, brici bataturi, etc
l      Creme: exfoliante, hidratante, reparatoare, antimicotice, gel racoritor, etc
l      Spray-uri: spray antimicotic pentru picioare, spray deodorant pentru pantofi, spray deodorant pentru picioare, etc

Sa incepem cu vedeta portofoliului, piatra ponce antibacteriană care te va ajuta să elimini stratul de celule moarte, în timp ce agentul antibacterian pe care îl conţine va preveni infectarea bacteriilor cu care piciorul intră în contact. În scurt timp, călcâiele tale vor redeveni netede şi frumoase.
Piatra ponce antibacteriana
Curatarea cu piatra e buna, dar ingrijirea picioarelor, ca si a intregului corp, mai include un pas – exfolierea, eliminarea celulor moarte, care se poate realiza utilizand crema cu extract de castana salbatica ce exfoliaza bland pielea de pe calcaie, talpi si gambe. Uleiul de crusin hidrateaza intensiv si revitalizeaza pielea.
Crema exfolianta pentru picioare 75 ml
Dupa exfoliere, urmeaza hidratarea si avem la dispozitie o crema cu un aspect lejer ce hidrateaza intensiv si repara pielea uscata
Crema hidratanta pentru picioare 75 ml
Una dintre problemele cu care ne confruntam vara este craparea calcaielor care se ususca excesiv si apar crapaturi inestetice si uneori dureroase – pentru aceasta problema Titania a creat o formula speciala pentru calcaie crapate cu extract de castane (exfoliant bland) bisabolol (hidratant si cicatrizant) si mentol (calmant)
Crema pentru calcaie crapate 75 ml
Daca tot am amintit de mentol, Titania s-a gandit si la zilele toride de vara si a creat un gel racoritor cu mentol, ulei mentolat si alcool care ofera o senzatie de racorire si va revigora picioarele obosite.
Gel racoritor pentru picioare 75 ml
Pe langa acestea, se potrivesc perfect niste spray-uri, unul pentru incaltaminte si 2 deodorante, antimicotice, parfumate si revitalizante pentru rasfatarea si confortul picioarelor noastre. 
Titania propune o noua abordare a ingrijirii picioarelor - ingrijirea si sanatatea noastra este pretioasa ca o bijuterie si fiecare particica a lui trebuie pretuita si rasfatata pe masura. 
Cu produsele Titania, picioarele tale vor fi vedete pe plaja in aceasta vara!

Titania, prin distribuitorul sau in Romania, Apollo Mod Distribution va ofera in curand o surpriza pe fanpage - in curand!


Giveaway-ul a fost postat pe fanpage aici!
Astept inscrierile voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu