Persoane interesate

vineri, 23 noiembrie 2012

"Eclipsa de preturi" pe ZorileStore.ro


Black Friday este o noua sarbatoare internationala adoptata de la americani. Da, da, stiu ca nu e chiar sarbatoare, dar cum se inghesuie lumea la reduceri ca la sarutat moastele la diverse sarbatori, o declaram noi ocazie de bucurie si terapie prin shopping. Si cum mie nu prea imi place cum suna traducerea - 'vinerea neagra' prea ma duce cu gandul la 'vaduva neagra' - o sa-i spun 'vinerea vesela'.
Popularele adaptari cinematografice dupa romanele lui Stephanie Meyer sunt puse in umbra de febra reducerilor din aceasta zi. Aglomeratie, cozi, isterie - magazinele afiseaza reduceri tentante, iar online se blocheaza serverele din cauza traficului intens, caci utilizatorii au asteptat aceste zile cu nerabdare si cu degetul pe "Refresh".
Si uite ca eclipsa de preturi a facut 'victime' printre preturile la diverse categorii de produse, inclusiv la incaltamintea de marca distribuita de magazinul online ZorileStore.ro cu reducerile de pana la 60% la diverse categorii, inclusiv incaltamintea si imbracamintea de sezon. Printre brandurile comercializate se numara Puma, Lotto, Lacoste Prince, Fila s.a.   
Asa ca, daca sunteti, ca mine, in cautare de ghete, cizme, incaltaminte sport, pulovere, geci etc. incepeti sa colindati printre rafturile lor virtuale, fara cozi, fara inghesuiala, graba sau nervi. Eu ma plimb pe la 'rafturile' de  incaltaminte pentru femei si incep sa inteleg de ce shopping-ul e considerat terapeutic - IT'S FUN!
De obicei o eclipsa dureaza de la cateva minute la cateva ore - ei bine, pe zorilestore.ro eclipsa de preturi dureaza 2 zile, intre 23-25 noiembrie. 

Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu